PRIKBORD

Badir heeft bij het UMC Utrecht ca 4,5 maand ondersteuning geboden. Hij heeft dit met passie en volle inzet gedaan. Met zijn professionele voorkomen en inzicht op gebied van interieur architectuur en presentatie technieken is hij een meerwaarde geweest voor het UMC Utrecht.

J.P. van Driel, Sr.Interieurarchitect, UMC

Mijn ervaringen met Studio Nor heb ik als zeer prettig ervaren. Het meedenken, snelheid en flexibiliteit is Studio Nor niet vreemd. Ook bij een onverwachte situatie, blijven ze betrokken en wordt het altijd opgelost. Dat is denk ik nog wel het sterkste punt.

Joni Eskes, Projectleider, Heuvelman Sound & Vision B.V.

“Wij hebben Badir leren kennen als een enthousiaste en gedreven interieur designer. Badir denkt actief mee in het oplossen van praktische problemen en zet zijn creatieve ideeën inzichtelijk op papier.”

Wicher van den Bosch, Design Management, Refitters B.V.

Badir luistert goed naar je wensen en neemt dit mee in zijn ideeën voor de ontwerpfase. Hij weet goed hoe je een gedachte, gevoel en sfeer kunt vertalen naar een concreet plan op papier. Tevens komt hij met alternatieve opties waardoor je eigen creativiteit wordt geprikkeld en je nieuwe mogelijkheden ziet en durft te verkennen.

Ilham Gueznay, Mede-eigenaar slagerij Boucherie, Damstraat Utrecht

Badir denkt goed mee vanuit het product/concept, neemt initiatief en legt de dingen begrijpelijk uit zonder vaktaal te gebruiken. Toen het plan op papier/digitaal stond voelde het meteen goed, het was een schot in de roos!

Ilham Gueznay, Mede-eigenaar slagerij Boucherie, Damstraat Utrecht

Studio Nor zat al zolang in het hoofd van Badir en het is mooi om te zien hoe al zijn ideeen samenkomen in Studio Nor. Studio staat voor samensmelting van invloeden, culturen maar ook mensen, materialen en ideeen. Met daarbij de mooiste creatie van onze samensmelting, onze dochter Ellinor!

Aletta Elaryf – van der Steen, Echtgenoot