Wij Managen

Inkopen van producten kan soms veel tijd in beslag nemen, frustraties opleveren omdat u met meerdere leveranciers te maken heeft en helaas houden niet alle leveranciers zich aan de afspraken.

Daarom bieden wij naast alleen ontwerpen ook leveringen van meubilair, maatwerk en diensten van diverse werkzaamheden.

Voordeel hiervan is dat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Wij houden contact met de diverse leveranciers, wij zorgen ervoor dat alles op tijd en correct wordt geleverd en bewaken dit voor u. En u heeft maar één aanspreekpunt (namelijk ons) in plaats van diverse leveranciers waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Het managen van een project kan erg veel tijd in beslag nemen en lijkt het soms makkelijker dan men denkt. Helemaal als er meerdere partijen aan het project werken, dan is het erg belangrijk dat er structuur is en dat de diverse partijen goed met elkaar blijven communiceren.

Ook hier kunnen wij wat voor u betekenen. Wij kunnen dit volledig bij u wegnemen waardoor wij de enige partij zijn met wie u communiceert. Samen maken wij een planning met een opleverdatum. Deze planning corresponderen wij met de diverse betrokken partijen en zorgen ervoor dat iedereen zich aan deze planning houdt en bewaken dit. Ook controleren wij de werkzaamheden en zorgen ervoor dat deze op de juiste manier worden uitgevoerd en worden opgeleverd.

Elke project heeft zo zijn kwaaltjes. Ook dit lossen wij voor u op met aannemers (natuurlijk met uw goedkeuring). Maar hier hoeft u dan niet meer naar om te kijken.

 

TERUG