Cursus SketchUp

SketchUp kunt u voor allerlei 3D-toepassingen gebruiken. U kunt u vakkennis uitbreiden, denkt u daarbij aan het ontwerpen van een gebouw of interieur. Voor privégebruik b.v. om een idee te krijgen van een thuisverbouwing. of als hobby als u bijvoorbeeld 3D-modellen wilt printen of een game wilt ontwerpen.

U leert in paar uur de basiskennis van het 3D tekenen met SketchUp. Na deze cursus heeft u genoeg in huis om gelijk aan de slag te gaan. De lessen zijn online en worden verdeeld in twee dagen van ieder 2 uur. Zo krijgt u niet te veel informatie in één keer binnen. En is er ruimte om te oefenen voordat we met de twee les starten. We blikken dan ook even kort terug naar de eerste les of alles duidelijk is geweest.Workshup_Cursus_Sketchup

Dagen: in overleg
Tijd: in overleg
Prijs: €260,- ex. btw (€314,60 incl. btw)
Benodigdheden: betaalde versie van SketchUp geïnstalleerd op uw computer

Meldt u hieronder aan. Wij trachten op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen.

 
3D Renderen?
Zou u ook willen leren om mooie renderingen (fotorealistische plaatjes van uw 3D ontwerp) te maken? Dat kan. Ik geef namelijk ook les in het renderen van SketchUp ontwerpen in het programma Twinmotion. Na de SketchUp lessen krijgt u dan 1,5 uur les in het renderen van uw ontwerp.

Voor meer info over Twinmotion zie: https://www.twinmotion.com/en-US

De totale kosten voor Renderen met TwinMotion privéles is: €125,- ex.btw. (Dit geldt alleen in combinatie met de SketchUp lessen)

Aanmelden

*
*
*
*
Uw aanmelding is verzonden Bedankt hiervoor, wij nemen z.s.m. contact met u op.
Oops, Er is een fout opgetreden! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fouten te herstellen.